steno

Steno Diabetes Center Nordjylland

”StikkeMester” fokuserer på, hvordan teknologien augmented reality (AR) kan hjælpe børn i alderen 0-9 år med at mestre nålestik, som er uundgåelig i behandlingen af diabetes. AR kender man fra Pokemon Go og er en teknologi som lægger et virtuelt lag til virkeligheden via telefoner eller tablets.

Projektet starter op til i efteråret 2020 og løber frem til sommeren 2021.

www-video-no

Tandpleje - Viborg Kommune

Sammen med Tandplejen i Viborg Kommune har vi skabt konceptet “Tandtryllebrikken” som gør børn og forældre klogere på sunde tænder.  Tandtryllebrikkerne bruges i dag hos tandlæger i Ikast, Brande, Viborg, Randers og nogle kommuner i Norge. Doktor er et digitalt univers baseret på Augmentet Reality som gøre sundhedsinformation lettere tilgængeligt og mere visuelt.

personale

Aarhus Universitetshospital​ - Respirationscenter Vest

Sammen med Respirationscenter Vest – Aarhus Universitetshospital har vi  udviklet indhold (tegnefilm, aktivitethæfte og diploma) som giver patienterne en mulighed for at vide mere om hvad undersøgelsen hos dem går ud på og hvad det er de kan forvente.

Layer 1

Hospitalsenhed Midt

Afdelingen Børn og Unge på Regionshospitalet Viborg har sammen med Doktor Universe og med støtte fra TrygFonden udviklet en app hvor børn kan lege sig igennem blodprøver, priktest og røntgenbilleder, før de skal til undersøgelse på hospitalet. Det giver et tryggere møde med sundhedsvæsnet.

doktor_hospital_aarhus_universitet

Aarhus Universitetshospital​ - Børn og Unge

TrygFondens Familiehus har sammen med Doktor Universe udviklet
mobilspillet Theo og Thea på eventyr. Med spillet kommer barnet på eventyr med bamserne Theo og
Thea, som er doneret af TrygFonden og som udleveres i Familiehuset. Spillet motiverer, aktiverer og
registrerer fysisk aktivitet hos børn vha. af Augmented Reality (AR).

RH_08

Bamsehospital - Rigshospitalet

I spillets verden går det legende let, men sådan er det ikke altid i virkeligheden. For mange af de tusindvis af børn, der hver dag skal til undersøgelse på landets børneafdelinger, er det nemlig en uvant, forvirrende og utryg situation. Vi afholder workshops med børn og sundhedspersonale på sygehuse hvor vi taler om sundhed på børnenes præmisser.