Doktor Tegnefilm

Vores nye webserie Doktor! En serie af tegnefilm udarbejdet med det formål at reducere børns angst for læger og hospitaler. Samtidig er de med til at lærer børn om sunde vaner for et godt liv.

Play Video

Frygten for det ukendte - Episode 1

Tubi skal på hospitalet for at få taget en blodprøve. Desværre løber hans fantasi lidt af med ham. Heldigvis så er virkeligheden ikke nær så farlig.

Den første episode af vores nye webserie Doktor, en serie af små tegnefilm udarbejdet med det formål at reducere børns angst for læger og hospitaler.

Play Video

Røntgen Biler - Episode 2

Blops maskine kan lave alting helt nede fra skelettet. En helt almindelig bil passer Blop ganske fint, men Tubi er ikke nogen helt normal bil bygger.

Dette er den anden episode af vores nye webserie Doktor, en serie af små tegnefilm udarbejdet med det formål at reducere børns angst for læger og hospitaler.

Play Video

Sluk tørsten - Episode 3

Blop og Tubi hygger sig på fodboldbanen og bliver meget tørstige. Hvad skal de have at drikke? Cola eller Vand? Se med!

Dette er den tredje episode af vores nye webserie Doktor, en serie af tegnefilm udarbejdet med det formål at reducere børns angst for læger og hospitaler. Samtidig er de med til at lærer børn om sunde vaner for et godt liv.